Publicat 2/9/2019 15:02:49CET

Cunillera defensa que el Port de Tarragona és una infraestructura "fonamental"

Joan Sabaté, Teresa Cunillera, Josep Maria Cruset i Carmen Merino
PUERTO DE TARRAGONA

TARRAGONA, 2 set. (EUROPA PRESS) -

La delegada del Govern central a Catalunya, Teresa Cunillera, ha defensat aquest dilluns en una visita al Port de Tarragona que l'enclavament és una infraestructura "fonamental".

Cunillera ha estat rebuda pel president de l'Autoritat Portuària de Tarragona (APT), Josep Maria Cruset, en el marc d'una trobada institucional, que ha consistit en la visita a les instal·lacions, ha informat l'enclavament portuari en un comunicat.

"És una referència en transport i logística al Mediterrani, un port dinàmic en expansió amb projectes que avançaran des de la feina conjunta", ha afirmat.

La delegada ha conegut les últimes dades de tràfic de mercaderies i ha rebut una explicació dels últims avanços en les inversions estratègiques del Port, com el projecte del Moll de Balears i el projecte de la Zona d'Activitats Logístiques, entre d'altres.

Cunillera també ha signat el llibre d'honor del Port i ha visitat les instal·lacions frontereres de control sanitari de mercaderies (IFCSM) i els diferents espais d'aquest requeriment.