Publicat 23/9/2019 18:40:00CET

Cunillera creu que no correspon als polítics "transmetre inquietud" sobre les actuacions judicials

La delegada del Govern central, Teresa Cunillera
EUROPA PRESS

LLEIDA, 23 set. (EUROPA PRESS) -

La delegada del Govern central a Catalunya, Teresa Cunillera, ha assegurat aquest dilluns que no correspon als polítics "transmetre angoixa o inquietud" sobre les actuacions judicials.

Cunillera, que ha visitat la Comunitat de Regants dels Canals d'Urgell a Mollerussa (Lleida), ha reaccionat així a l'operació d'aquest dilluns en què s'han detingut nou activistes independentistes, que estan sent investigats per l'Audiència Nacional.

"Em fa molta gràcia quan la gent parla amb lleugeresa sobre temes dels quals dubto que tinguin dades. Jo crec que transmetre angoixa i inquietud no és el que ens correspon als representants públics", ha afirmat.

La delegada del Govern espanyol ha insistit que la Guàrdia Civil està actuant com a policia judicial en la prevenció de possibles actes delictius, i ha assenyalat que no li correspon donar informació d'una operació que ella no dirigeix.

"Treballen amb la normalitat d'una investigació d'aquest tipus", ha precisat Cunillera, que ha insistit que és una investigació judicial i que en aquesta ocasió actua la Guàrdia Civil, però que podria haver actuat un altre cos de seguretat.