Publicat 19/2/2019 17:22:31 +01:00CET

Cuevillas s'ofereix per ser candidat a les eleccions europees

Compareixena en la Comissió de Justícia al Congrés d'Alonso-Cuevillas Sayrol (a
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

BARCELONA, 19 febr. (EUROPA PRESS) -

L'advocat Jaume Alonso-Cuevillas s'ha ofert a l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont per ser candidat en una llista a les eleccions europees del proper 26 de maig.

En una intervenció a Rac 1, recollida per Europa Press, Cuevillas ha explicat que ha posat sobre la taula la seva disponibilitat a Puigdemont: "En principi li sembla bé".

"Si el meu perfil encaixa en unes llistes jo estic disponible" per participar-hi o com a cap de llista, ha valorat, i ha indicat que si hi ha primries també est disposat a concórrer-hi.

"Estic defensant una causa i la defensa d'aquesta causa política es fa dins i fora de la sala" del Tribunal Suprem, ha valorat.

Per Cuevillas, qui vagi a Europa en la propera legislatura ha de "denunciar el que est passant a l'Estat espanyol", en referncia al judici als líders sobiranistes.

"Jo no tinc ganes de fer un salt a la política, jo el que vull és continuar defensant la causa, i crec que on el puc fer útilment és a Europa", ha dit.

Ha puntualitzat que sobre aquesta qüestió ha parlat amb l'eurodiputat Ramon Tremosa, que "est perfectament conforme", de qui ha dit que té uns coneixements i un saber fer que s'haurien d'aprofitar, i ha dit que veu indiferent qui anir de primer o de segon en la llista.