Cs vol una política de migració comuna a la UE i acusa Sánchez d'haver anat a Brussel·les "només a demanar butaques"

Publicat 12/8/2019 14:28:35CET
El secretario de Organización de Ciudadanos Madrid, César Zafra, atiende a los medios de comunicación para valorar la actualidad política en la sede nacional de Cs.
Ricardo Rubio - Europa Press

MADRID, 12 ago. (EUROPA PRESS) -

El secretari d'organització de Ciutadans, César Zafra, ha sol·licitat aquest dilluns una política de migració comuna a la Unió Europea i ha acusat el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, d'haver anat al Parlament europeu només a demanar butaques".

En declaracions als periodistes a la seu del partit 'taronja', Zafra, en ser preguntat sobre la situació de l'Open Arms, ha lamentat que aquest és un fet que ocorre gairebé tots els estius, cosa que se solucionaria, al seu judici, amb una "política d'immigració comuna a tota la UE".

"No es pot puntualitzar un vaixell concret quan, per desgràcia, arriben molts més vaixells a les costes espanyoles gairebé tots els dies.

"Crec que Sánchez, per desgràcia, va anar a la UE a demanar butaques per als seus i intentar aconseguir més poder i no fer res per totes aquestes persones ni per aconseguir tenir una millor llei d'immigració", ha criticat.

En aquesta línia, el també portaveu adjunt de Cs a l'Assemblea de Madrid ha enlletgit al president del Govern en funcions que només es passegi i es faci fotos, i no faci res en la política, provocant "aquesta desgràcia contínua a l'estiu i PSOE no està donant cap solució".