Publicat 22/2/2019 15:19:47CET

Cs Toledo diu que encara no ha designat Girauta com a cap de llista perqu hi ha d'haver primries

Juan Carlos Girauta de Cs (arxiu)
EUROPA PRESS - Archivo

TOLEDO, 22 febr. (EUROPA PRESS) -

El portaveu del grup municipal de Cs a l'Ajuntament de Toledo, Esteban Paños, ha assegurat que el partit encara no ha designat Juan Carlos Girauta com a cap de llista per Toledo al Congrés dels Diputats, perqu s'ha de sotmetre a unes primries, "com tots els altres".

D'aquesta manera ha reaccionat Paños, preguntat per la possibilitat, confirmada per diverses fonts del partit, que l'actual portaveu de Cs al Congrés dels Diputats, parlamentari elegit per la circumscripció de Barcelona, encapali la llista per Toledo.

"Que Cs vulgui presentar Girauta no és del tot real perqu el partit no ho ha designat encara. Com a fets consumats és que és veí de la ciutat perqu viu a Toledo. Cs té un projecte i Girauta és una persona suficientment preparada per presentar-se a les primries del partit per veure si és elegit, si ell vol. Haur d'anar a les primries com tots els altres", ha insistit.

Dit aix, ha defensat que l'actual diputat per Barcelona no és un "fitxatge ni un paracaigudista", perqu és un company de partit que treballa a Cs des de fa fora temps.

"Ell encara no ha dit que encapalar les llistes ni que es presentar a les primries", ha afirmat Paños, que ha afegit que fins que no vegi la llista de les persones que concorren a aquestes eleccions internes per formar part de la llista de Cs al Congrés per la província de Toledo no sabr a qui votar.

En el cas de la ciutat de Toledo, el portaveu del Grup Municipal ha recordat que encara no hi ha candidats a l'alcaldia i que en aquest cas, com que la ciutat no compta amb 400 afiliats, no se celebraran primries.

Seran la Secretria d'Acció Institucional i la d'Organització les qui designin els candidats "sobre la base d'una proposta i al treball dut a terme".

Així doncs, Paños després de descartar-se com a possible rival de Girauta a encapalar la llista al Congrés, perqu té "un projecte de ciutat per a Toledo" i Cs "és una alternativa real de govern" a la capital regional, ha dit que "no té una bola de vidre" per saber si la direcció del seu partit el designar candidat.

"L'única cosa que faré és seguir treballant en un projecte i ser regidor fins al 15 de juny", ha assegurat.