Publicat 31/1/2019 14:06:45 +01:00CET

Cs retreu "el secretisme" del Govern sobre les visites als presos sobiranistes

La diputada de Cs Lorena Roldán
CS

BARCELONA, 31 gen. (EUROPA PRESS) -

La diputada de Cs Lorena Roldán ha criticat aquest dijous "el secretisme" del Govern sobre les visites als dirigents independentistes empresonats a diversos centres penitenciaris catalans.

En un comunicat, la diputada ha recordat que el Govern no els ha traslladat la informació que va sollicitar el seu grup sobre el rgim de visites d'aquests presos i asseguren que se'ls est donant un "tracte de favor".

"Qu han d'ocultar sobre el nombre de visites que reben els presos del procés?", ha qüestionat, i ha afirmat que el reglament penitenciari permet cinc visites al mes, mentre que diversos mitjans de comunicació s'han fet ress de més de 20 en un sol dia, segons ella.

Per a Roldán es produeix "un evident conflicte d'interessos perqu qui custodia els presos són companys de partit", per la qual cosa resol que, si no contesten a les seves preguntes, és perqu alguna cosa s'est incomplint.

Roldán s'ha expressat d'aquesta manera abans d'assistir a la vista d'un judici a Tarragona per rebre amenaces a través de les xarxes socials: "N'estem tips del separatisme intolerant i que ens amenacin per defensar la unió, la llibertat i la igualtat a Catalunya".