Cs demana que evitin perdre oportunitats i Chacón respon: "Per pèrdua, la de diputats del seu partit"

Publicat 27/11/2019 19:00:17CET
Ple del Parlament, en imatge d'arxiu.
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 27 nov. (EUROPA PRESS) -

El diputat de Cs al Parlament José María Cano ha demanat aquest dimecres que el Govern català eviti la pèrdua d'oportunitats econòmiques a Catalunya, i la consellera d'empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, li ha respost: "Per a fugida i pèrdua, la de diputats del seu partit al Congrés".

Interpel·lada per Cano durant el ple, Chacón ha demanat a Cs que acompanyin el Govern en les peticions de millora d'infraestructures i condicions, en lloc d'estar "instal·lats en el discurs catastrofista" sobre l'economia catalana, mitjançant el qual creu que Cs és especialista a crear dubtes en el teixit econòmic.

El diputat de Cs ha acusat el Govern català de fer perdre oportunitats econòmiques als catalans i de descuidar el principal client de Catalunya, que ha dit que és la resta d'Espanya: "Per compensar-los, volen aixecar una frontera en ple segle XXI".

Per aquest motiu, Cano ha assegurat que el món no mira a Catalunya, però sí que ho fa la resta d'Espanya, i que qui la mira des de la resta del globus són els qui tenen interessos al territori, i que ho fan amb preocupació.

Creu que Chacón s'envolta "del seu grup del llaç" que li transmeten que la situació és positiva però no és cert --ha dit que el rei està nuu, en referència al conte popular--, i Chacón ha reivindicat que portaran el llaç i que no els incapacita en la correcta gestió de l'economia.

Contador