Publicat 26/4/2019 20:40:49CET

Cs apel·la al votant històric socialista equiparant a Albert Rivera amb Felipe González

28A.- Cs Apella Al Votant Histric Socialista Equiparant A Rivera Amb Felipe González
EUROPA PRESS

   Tanca la campanya confiant a guanyar: "Els indecisos estan prenent color taronja"

   RUBÍ (BARCELONA), 26 abr. (EUROPA PRESS) -

   El portaveu de Cs en el Parlament, Carlos Carrizosa, ha apellat aquest divendres al votant histric del PSOE perqu optin pel partit taronja en aquestes eleccions generals i ha equiparat al candidat a la Presidncia, Albert Rivera, amb l'expresident socialista del Govern Felipe González.

   En l'acte de final de campanya a Rubí (Barcelona) davant unes 130 persones, ha sostingut que el PSOE de González va contribuir a "la reforma d'Espanya grcies que molts espanyols van confiar en el PSOE per fer una alternana al que hi havia fins llavors", i considera que ara aquest canvi el representa Cs.

   "De la mateixa forma que va haver-hi un moment en qu, perqu hi hagués un canvi a Espanya es va haver de votar a un home jove, llanat i valent com va ser Felipe González, ara cal fer aquest canvi i votar a un home llanat, valent i sense complexos que faci un canvi respecte al que est fent Pedro Sánchez, que no s'assembla en res a aquell PSOE", ha afirmat.

   També ha assegurat que el partit taronja té possibilitats de guanyar les eleccions generals d'aquest diumenge: "Els indecisos estan prenent color taronja".

   "Estem competint per guanyar aquestes eleccions amb molta serietat. Volem donar la campanada", ja que diu que, després dels debats, els indecisos s'estan apropant Cs mentre PP i PSOE estan perdent suports.

   La número cinc per Barcelona, Carina Mejías, ha avisat que, si Pedro Sánchez (PSOE) segueix governant, pactar amb els partits independentistes i seria "obrir la porta al següent xantatge" de l'independentisme.