Publicat 30/1/2019 16:16:42CET

Crowe i BStartup ajudaran empreses emergents internacionals a implantar-se a Espanya

Acord de collaboració entre Crowe i Banc Sabadell
CROWE Y BANCO SABADELL

BARCELONA, 30 gen. (EUROPA PRESS) -

L'empresa de serveis professionals Crowe i el programa BStartup del Banc Sabadell han signat un acord de collaboració per ajudar empreses emergents internacionals a implantar-se a Espanya.

En un comunicat aquest dimecres, han explicat que la collaboració permetr que les empreses que entrin a formar part de Crowe Accelera, programa d'acceleració destinat a emprenedors de tot el món, podran accedir a assessorament i finanament.

La directora de BStartup, Yolanda Pérez, ha argumentat que "ajudar les petites empreses en el seu procés de creixement es troba en l'ADN de Banc Sabadell" i ha assegurat que aquest acord els permetr continuar donant suport a projectes innovadors.

El soci de consultoria de Crowe Spain, Luis Piacenza, ha afegit que el finanament és "una de les principals preocupacions de tots els emprenedors que comencen un negoci a qualsevol país".

"Poder oferir serveis bancaris, de la m de BStartup a les empreses de la nostra acceleradora, és una garantia d'xit", ha sostingut Piacenza.

Aquesta collaboració entre totes dues entitats també inclou sessions de formació per als emprenedors en matria de finanament, amb especial atenció a la gestió de pagaments en entorns visuals.

el més llegit

 1. 1

  L'Ajuntament de Lleida demana suspendre els cobraments de lloguer temporalment

 2. 2

  L'Hospitalet (Barcelona) obre una línia 900 gratuïta per a empreses i autònoms

 3. 3

  Coronavirus.- Badalona (Barcelona) ofereix 200 places d'estacionament gratuït a sanitaris

 4. 4

  Coronavirus.- Educació fixa tenir en compte la situació de cada alumne en avaluar el confinament

 5. 5

  Coronavirus.- El Ciac veu un futur molt negre davant el "desgavell" de mesures del Govern