Publicat 8/5/2019 16:27:06 +02:00CET

Crous treballarà perquè la Cambra de Barcelona sigui la "casa comuna" dels empresaris

Crous
EUROPA PRESS

BARCELONA, 8 maig (EUROPA PRESS) -

El candidat a presidir la Cambra de Barcelona, Enric Crous, ha sostingut que treballarà perquè l'ens cameral sigui la "casa comuna" dels petits i mitjans empresaris si resulta elegit president.

Ho ha dit en declaracions als periodistes aquest dimecres, dia en què s'està fent la votació electrònica presencial en els col·legis electorals i l'últim en el qual es pot votar en aquests comicis, que van començar dijous passat amb la votació electrònica remota.

Crous ha dit que demanarà a gremis i institucions de pimes que s'incorporin a les comissions de la Cambra de Comerç, a més d'intentar canviar la llei electoral perquè la considera "molt complicada".

També ha defensat que es dedicarà a informar què és la Cambra de Barcelona perquè des de la seva candidatura han constatat que "és enormement desconeguda".

El candidat ha celebrat que hagi votat "molta gent" en aquests comicis i que es vegin cues als col·legis electorals, com les que ha assenyalat que hi ha hagut a Barcelona, a la seu de la Cambra a Diagonal.

Ha assenyalat que la participació en les eleccions és un assoliment compartit per a totes les candidatures: "Si hi ha participació és molt bo per a la institució que tots volem".