Publicat 5/4/2019 13:45:44 +02:00CET

Crous aposta per una "reforma en profunditat" de la Cambra de Barcelona

Crous aposta per una "reforma en profunditat" de la Cmera de Barcelona
CANDIDATURA ENRIC CROUS

BARCELONA, 5 abr. (EUROPA PRESS) -

El candidat a presidir la Cambra de Comer de Barcelona Enric Crous ha apostat per una "reforma en profunditat" de la institució en l'acte central de campanya per a les eleccions, que se celebraran del 2 al 8 de maig.

En un comunicat aquest divendres, la candidatura, que est formada pel president de Numintec, José María Torres, ha subratllat que la Cambra de Barcelona ha de renovar-se per posar-se al servei de les empreses i els ciutadans.

"L'hora del canvi arriba a la Cambra: o ara o mai", ha remarcat Crous en l'acte d'aquest dijous, que ha comptat amb la participació de 500 persones.

Crous ha sostingut que la seva candidatura vol ser una "gota malaia" en defensa del Corredor Mediterrani i un model aeroportuari descentralitzat per protestar per la falta d'inversions a Rodalies i el sobrecost energtic de les empreses.

Per la seva banda, Torres ha advocat per donar suport a les pimes, perqu ha recalcat que representen el 99% del teixit productiu catal: "Són elles, amb diferncia, les que realment més necessiten l'ajuda de la Cambra en el seu dia a dia".