CriteriaCaixa subscriu l'ampliació de capital de Cellnex amb el seu 6% i una aportació de 72 milions

Publicat 11/3/2019 10:57:57CET

MADRID, 11 Març (EUROPA PRESS) -

CriteriaCaixa ha subscrit l'ampliació de capital de Cellnex de 1.200 milions d'euros amb un total de 4,01 milions d'accions noves, representatives aproximadament del 6% dels títols nous, segons ha informat aquest dilluns la companyia d'antenes de telefonia mòbil.

L'empresa participada per la família Benetton ampliarà el capital amb l'objectiu de "reforçar" els seus recursos propis i finançar la seva estratègia de creixement mitjançant adquisicions i emetrà 67 milions d'accions a 17,89 euros per acció.

En el marc de l'operació, els Benetton i els seus socis a Cellnex --Adia i GIC-- injectaran els 358 milions d'euros que li corresponen en virtut de la participació del 29,9% que tenen en el capital de l'empresa, el mateix que CriteriaCaixa, que acudeix a l'ampliació amb el seu 6%, la qual cosa implica aportar 72 milions d'euros.

Cellnex preveu invertir els fons que obtingui amb l'ampliació en la seva estratègia de creixement mitjançant compres d'actius, segons va detallar en un comunicat recentment.

La companyia aborda aquesta nova política d'expansió atès que des de la seva constitució i sortida a Borsa el 2015, com la llavors filial d'Abertis, ha executat les inversions per uns 4.000 milions per aconseguir 21.500 antenes de telefonia que el portaran a comptar amb una cartera total de 29.000 instal·lacions d'aquest tipus repartides per sis països d'Europa.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.