Publicat 11/3/2019 10:57:57 +01:00CET

CriteriaCaixa subscriu l'ampliació de capital de Cellnex amb el seu 6% i una aportació de 72 milions

MADRID, 11 mar� (EUROPA PRESS) -

CriteriaCaixa ha subscrit l'ampliació de capital de Cellnex de 1.200 milions d'euros amb un total de 4,01 milions d'accions noves, representatives aproximadament del 6% dels títols nous, segons ha informat aquest dilluns la companyia d'antenes de telefonia mbil.

L'empresa participada per la família Benetton ampliar el capital amb l'objectiu de "reforar" els seus recursos propis i finanar la seva estratgia de creixement mitjanant adquisicions i emetr 67 milions d'accions a 17,89 euros per acció.

En el marc de l'operació, els Benetton i els seus socis a Cellnex --Adia i GIC-- injectaran els 358 milions d'euros que li corresponen en virtut de la participació del 29,9% que tenen en el capital de l'empresa, el mateix que CriteriaCaixa, que acudeix a l'ampliació amb el seu 6%, la qual cosa implica aportar 72 milions d'euros.

Cellnex preveu invertir els fons que obtingui amb l'ampliació en la seva estratgia de creixement mitjanant compres d'actius, segons va detallar en un comunicat recentment.

La companyia aborda aquesta nova política d'expansió ats que des de la seva constitució i sortida a Borsa el 2015, com la llavors filial d'Abertis, ha executat les inversions per uns 4.000 milions per aconseguir 21.500 antenes de telefonia que el portaran a comptar amb una cartera total de 29.000 installacions d'aquest tipus repartides per sis pasos d'Europa.

el més llegit

 1. 1

  Jutgen un home per assaltar sis dones i agredir-ne una sexualment a Terrassa (Barcelona)

 2. 2

  Els professionals de la sanitat privada acusen el Govern de "discriminació"

 3. 3

  L'IEC incorpora Sebastià Alzamora i Vicent Partal a la Secció Filològica

 4. 4

  Mor un ciclista atropellat per un conductor begut a Tortosa (Tarragona)

 5. 5

  Lleida detecta cinc positius en una residència per a persones sense llar