Publicat 03/11/2021 18:33CET

Crèdit Andorrà, millor banc d'Andorra en banca privada segons 'The Banker' i 'PWM'

El director de l'Àrea de Negoci Bancari Andorra, Martí Alfonso, i el director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Nous Canals, Joan R. Mas, amb el premi
EDUARD COMELLAS - CRÈDIT ANDORRÀ

El premi ressalta el "lideratge" del banc i el seu creixement internacional

ANDORRA LA VELLA (ANDORRA), 3 nov. (EUROPA PRESS) -

Crèdit Andorrà ha estat distingit com el millor banc d'Andorra en banca privada per les publicacions financeres 'The Banker' i 'PWM' del grup Financial Times, que premien anualment les millors entitats a escala internacional.

Les publicacions destaquen la capacitat del banc andorrà per adaptar el seu model de negoci en l'àmbit digital alhora que manté i millora la relació amb els clients i potencia el servei personalitzat en un context desafiador com l'actual, segons indica Crèdit Andorrà en un comunicat aquest dimecres.

'The Banker' i 'PWM' han valorat "el moment decisiu que viu la indústria de la banca privada en el nou entorn econòmic i empresarial fruit de la pandèmia, en què l'aposta per la innovació financera i la digitalització, com també l'excel·lència i l'especialització en el servei al client, se situen com a elements clau"

L'organització dels premis també destaca que "darrere el treball dut a terme per ser mereixedors d'aquest premi hi ha la contínua execució d'una estratègia que possibilita l'assoliment dels resultats satisfactoris".

El Pla Estratègic 2021-2023 de Crèdit Andorrà pretén desenvolupar aliances per créixer i incrementar el valor afegit per a clients i accionistes, l'especialització en productes i serveis, l'impuls de l'equip comercial i de gestió i la transformació digital, la innovació i l'eficiència de processos com a palanca de creixement.

DIRECTOR GENERAL DEL GRUP CRÈDIT ANDORRÀ

El conseller executiu i director general del Grup Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, ha destacat que "aquest premi és un reconeixement als més de setanta anys d'experiència de l'entitat en banca privada i també al treball de l'equip, compromès a oferir el màxim nivell de servei als nostres clients, amb rigor i professionalitat, insígnies de la nostra manera de fer".

"El nostre enfocament és acompanyar sempre els nostres clients en les seves necessitats financeres, oferint-los solucions integrals, flexibles i globals, i un tracte personalitzat com a element diferencial i de veritable valor afegit. Tenim la clara visió que la banca privada és de i per a les persones", ha afegit.

CREIXEMENT EN EL SEGMENT DE BANCA PRIVADA

"Aquest premi ressalta el lideratge de Crèdit Andorrà al Principat i el creixement de la banca privada a les places internacionals on l'entitat és present", defensa el banc.

L'entitat rep el premi com "un reconeixement a la voluntat de ser pioners en innovació mantenint sempre el tracte personalitzat en el servei al client, que és en el centre de la gestió de l'entitat".

El premi ha tingut en compte la unificació de marca en l'àmbit internacional amb la nova denominació Creand, "una marca única i global que permetrà al banc enfortir la seva presència internacional, afrontar els reptes de futur, incrementar sinergies i cohesionar el sentiment de pertinença".

TRANSFORMACIÓ DIGITAL

Crèdit Andorrà treballa per ampliar la seva gamma de productes i serveis per mantenir uns "alts estàndards de qualitat", amb l'objectiu de ser una plataforma de serveis financers de referència.

Aquest propòsit es duu a terme impulsant la transformació digital per ser "més eficients i flexibles i continuar en l'avantguarda en l'aplicació de solucions digitals que atenguin les noves necessitats dels clients".

Així, el premi atorgat per 'The Banker' i 'PWM' ha valorat l'objectiu de Crèdit Andorrà de "treballar per a la banca del futur, impulsant una estratègia basada en la nova economia digital i fonamentada en tres eixos: especialització, digitalització i emprenedoria".

En aquesta estratègia destaca la inversió en projectes d'impacte social a través del programa d'hiperacceleració empresarial, Scale Lab Andorra, l'impuls de l'oferta de nous productes que permetin complementar la inversió tradicional i un "fort compromís" amb els emprenedors, importants per al desenvolupament econòmic d'Andorra.

BANC RESPONSABLE AL SERVEI DE LA SOCIETAT

L'entitat bancària assenyala que el premi "subratlla el compromís de Crèdit Andorrà amb la sostenibilitat i la seva trajectòria", i entén que el guardó valora el fet que sigui signatària oficial dels Principis de Banca Responsable de les Nacions Unides.

És la primera entitat d'Andorra que s'adhereix als Principis de Banca Responsable, fet que la fa "pionera" en matèria de Responsabilitat social corporativa i representa un pas més en el seu compromís amb la sostenibilitat, eix clau de la seva estratègia de negoci i de gestió.

També expressa aquest compromís com a membre de diversos organismes internacionals: des del 1998 col·labora amb la Iniciativa Financera del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (UNEP FI) i el 2016 va ser el primer banc d'Andorra que es va adherir al Pacte Mundial de les Nacions Unides i que va adoptar l'Agenda 2030 per contribuir a l'assoliment dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

Contador

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés