Publicat 6/6/2020 12:46:09 +02:00CET

Crèdit Andorrà entra en el grup assegurador Assegur

Crèdit Andorrà
CRÈDIT ANDORRÀ

Actiu Assegurances, entitat participada pel Grup, ha comprat el 50% d'Assegur Diversos i Crèdit Andorrà, el 50% d'Assegur Vida

MADRID, 6 juny (EUROPA PRESS) -

El Grup Crèdit Andorrà ha aconseguit un acord per a la seva entrada a Assegur, grup assegurador líder al Principat d'Andorra, la qual cosa permetrà a l'entitat reforçar i liderar el sector de les assegurances de vida i no vida al país, explorar nous avantatges competitius i impulsar el negoci mutu, segons ha anunciat aquest dissabte.

D'una banda, Actiu Assegurances, entitat participada pel Grup Crèdit Andorrà, ha adquirit el 50% d'Assegur Diversos, negoci especialitzat en productes de no vida i, d'altra banda, el banc entra a formar part d'Assegur Vida, amb la compra del 50% de les accions.

El Grup Assegur és un grup referent al mercat assegurador andorrà que, amb una xarxa comercial pròpia, creix en el segment de les assegurances de diversos, vida risc i automòbil, àmbit de producte amb una quota de mercat del 18%.

Recentment, Crèdit Andorrà va aconseguir un acord amb Caser Segurs, pel qual la companyia espanyola va entrar a formar part del negoci assegurador de vida del grup financer a Andorra.

"La nostra aposta pel sector assegurador és estratègica i complementària al negoci bancari. Aquesta operació reforça el nostre objectiu com a Grup d'afrontar els reptes de futur amb garanties, ja que consolida encara més la nostra posició al mercat assegurador i ens permetrà desenvolupar noves oportunitats de creixement futur i de generació de valor afegit per als nostres clients i accionistes", ha ressaltat el conseller executiu i director general del Grup Crèdit Andorrà, Xavier Cornella.

Crèdit Andorrà està present a Espanya amb Banc Alcalá, entitat especialitzada en banca privada que compta amb oficines a Madrid, Barcelona i València i, en l'àmbit de les assegurances, a través de l'holding ERSM Insurance Brokers i amb una participació en la companyia de vida CA Life Insurance Experts.

Contador