Publicat 2/4/2019 18:07:13 +02:00CET

El Corte Inglés s'uneix a l'Associació Espanyola de Directius en qualitat de soci corporatiu

BARCELONA, 2 abr. (EUROPA PRESS) -

El Corte Inglés ha signat un acord amb l'Associació Espanyola de Directius (AED) pel qual ha passat a ser el seu soci corporatiu, i el director general de l'AED, Xavier Gangonells, i el director de Comunicació i Relacions Institucionals d'El Corte Inglés, José Luis González-Besada, han signat l'aliana.

En un comunicat conjunt aquest dimarts, totes dues entitats han informat que la incorporació del grup de distribució a l'AEC respon la voluntat de l'associació de "enfortir les sinergies entre els directius i les empreses espanyoles més rellevants".

Gangonells ha assegurat que El Corte Inglés és "un gran exemple de solidesa i bona gestió" i ha destacat que la companyia est en procés de canvi cap a la transformació digital del 'retail' a Espanya.

"Les seves decisions estratgiques en el present i en el futur són un punt de referncia per al conjunt de directius a a l'hora de liderar les seves empreses en la quarta revolució industrial", ha afirmat Gangonells.

González-Besada ha explicat que mantenen participació activa amb associacions i institucions de representació empresarial per avanar en els seus "compromisos socials a través de les diferents empreses del grup".