Publicat 25/8/2020 11:10:45 +02:00CET

Coronavirus.- Vueling redueix l'oferta de seients aquest setembre un 20% respecte a l'agost

Avió de Vueling
VUELING - Archivo

BARCELONA, 25 ago. (EUROPA PRESS) -

Vueling ha reduït l'oferta de seients aquest setembre un 20% respecte a l'agost, amb un total d'1,76 milions a tota la xarxa, tant a Espanya com en la resta d'Europa.

Ho fa per seguir-se adaptant a l'entorn actual, marcat per la crisi provocada per l'emergència sanitària del coronavirus, una "situació sense precedents", segons ha informat la companyia en un comunicat aquest dimarts.

El programa de l'aerolínia del grup IAG per aquest setembre estarà format per un total de 208 rutes i operarà fins a un màxim de 2.226 vols setmanals.

Vueling centrarà la seva oferta per a Espanya, amb 190 rutes directes, de les quals 92 seran domèstiques i 98 operaran destinacions internacionals.

Així mateix, l'Aeroport de Barcelona-El Prat, el seu principal centre d'operacions, mantindrà una oferta similar a la d'agost, amb 79 rutes directes i 1.378 vols setmanals: 24 seran domèstiques i 55 connectaran amb ciutats internacionals.

SEGURETAT I HIGIENE

Vueling ha indicat que aplica a la seva operativa totes les recomanacions de seguretat i higiene elaborades per l'Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA), en col·laboració amb el Centre Europeu per al Control i Prevenció de Malalties (ECDC).

Entre d'altres, recomana als seus clients que facin el registre de manera digital; disminueix "al mínim" l'equipatge de mà, i l'ús obligatori de mascarillas durant els vols.

Contador