Publicat 13/8/2020 22:37:27 +02:00CET

Coronavirus.- Torra s'ofereix "a tothom" després de la pujada de contagis en el conjunt d'Espanya

El president de la Generalitat, Quim Torra, durant un ple extraordinari que va sol·licitar en el Parlament de Catalunya per debatre sobre la monarquia. A Barcelona, el 7 d'agost de 2020.
Marc Brugat - Europa Press

BARCELONA, 13 ago. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat, Quim Torra, s'ha ofert aquest dijous "a tothom que ho necessiti" després de la pujada de contagis de coronavirus en el conjunt d'Espanya, on s'han registrat 2.935 casos en les últimes 24 hores, segons el Ministeri de Sanitat.

"Un moment difícil i complicat a tot el món. Posem tota l'expertesa i experiència des de Catalunya a tothom que ho necessiti. Avui podem estar nosaltres millor, però hem estat pitjor. Això no és cap competició, sinó una lluita de tots i amb tots, a Catalunya, a Espanya i al món", ha expressat en un tuit recollit per Europa Press.

D'altra banda, Torra s'ha mostrat a favor de prohibir fumar als carrers i terrasses si no es pot mantenir la distància: "A favor", ha escrit en un altre tuit, en el que recollia la notícia de que Catalunya està estudiant prohibir fumar al carrer per evitar contagis de Covid-19.