Publicat 18/6/2020 14:32:09 +02:00CET

Coronavirus.- Torra confia que al setembre es pugui reprendre l'escola de manera presencial

El president de la Generalitat, Quim Torra, en roda de premsa.
GENERALITAT

BARCELONA, 18 juny (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha expressat aquest dijous la seva confiança en què al setembre es pugui reprendre l'activitat a les escoles de manera presencial: "Crec que que estarem en condicions d'encarrilar molt bé l'educació als nostres espais".

Ho ha dit en ser preguntat per això en la roda de premsa en la qual ha presentat el decret pel qual Catalunya passa a la "fase de represa" substituint la fase 3 decretada pel Govern central.

Torra ha assegurat que la tornada a l'escola de manera presencial és un "repte de país" que s'abordarà dialogant amb la comunitat educativa, els pares i el món local.

Ha explicat que per a això serà útil l'experiència que es tindrà del mes de juny, en el qual han començat a reobrir algunes escoles per a activitats no lectives i grups reduïts en els cursos de canvi d'etapa, i de les colònies i els casals d'estiu.

"Les escoles han d'obrir, estic completament segur que ho faran, ho farem dialogant amb tot el sector, i els nostres nois i noies començaran l'escola", ha conclòs.

Contador