Publicat 19/5/2020 12:20:45 +02:00CET

Coronavirus.- Roldán (Cs) proposarà el Parlament la recuperació dels plens perduts

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, en roda de premsa (ARXIU)
CS - Archivo

BARCELONA, 19 maig (EUROPA PRESS) -

La líder de Cs en el Parlament, Lorena Roldán, proposarà en la Junta de Portaveus d'aquest dimarts que es recuperin els plens perduts així com tota l'activitat parlamentària que ha quedat en suspens a causa de l'emergència sanitària i el confinament, i ha instat a que, si és necessari, s'habilitin el mes de juliol i agost per a això.

"És moment d'arremangar-nos encara més per salvar vides i llocs de treball. Per tant, la transparència i l'activitat parlamentària són més importants que mai", ha assegurat Roldán en declaracions a Europa Press.

Considera que els representants públics han de ser exemplars davant la crisi del Covid-19 i que "és imprescindible recuperar l'activitat parlamentària per no perdre ni un dia de treball pels catalans".

Ha insistit en la necessitat que els ciutadans sàpiguen quin és la resposta que s'està donant des de les institucions públiques per pal·liar els efectes sanitaris i econòmics de la pandèmia, ja que hi ha vides en joc: "El temps corre en la nostra contra mentre segueixi havent-hi contagis i morts i hem d'assegurar-nos que es dóna una resposta adequada des de les institucions públiques".

Roldán defensa que, "tenint en compte la ralentització que la crisi ha provocat en el treball parlamentari", el Parlament ha de seguir treballant en la defensa dels interessos i les necessitats dels ciutadans fins que finalitzi la pandèmia.

Contador