Publicat 19/6/2020 12:51:31 +02:00CET

Coronavirus.- Rodalies de Catalunya recupera el servei habitual en Regionals des del dissabte

Tren de Rodalies circulant un dia de pluja.
@RODALIES - Archivo

BARCELONA, 19 juny (EUROPA PRESS) -

Rodalies de Catalunya recuperarà a partir d'aquest dissabte el servei habitual als trens Regionals, de manera que les línies R11, R12, R13, R14, R15, R16, R17 i RT2 prestaran el 100% de l'oferta prèvia al Covid-19.

Per la seva banda, la RG1, RT1 i el tren Avant Tortosa (Tarragona) - Barcelona continuaran sense prestar servei, ja que els clients disposen d'altres serveis amb els quals comparteixen recorregut, de la mateixa manera que la R7 Barcelona-Sant Andreu Arenal - Cerdanyola Universitat es manté sense servei en estar tancada l'Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha informat aquest divendres Renfe en un comunicat.

A més, la R8 es manté al 50% de la seva oferta, i en funció de com evolucioni la demanda es faran els "canvis corresponents" per adequar l'oferta a les necessitats de la ciutadania.

MODIFICACIÓ R2 I R3

Des de l'1 de juny i causa de les obres de reconfiguració de les vies de l'estació de Sants de Barcelona executades per Adif, s'ha modificat el recorregut habitual de tres trens de la R2 que es desvien pel túnel de plaça Catalunya amb parada en aquesta estació i que habitualment circulaven per Passeig de Gràcia i Barcelona-Estació de França.

Entre Ribes i Puigcerdà (Girona) es prestarà servei alternatiu per carretera a causa de les obres que Adif executarà en el túnel de Toses entre el 22 de juny i el 7 de febrer de 2021.

Contador