Publicat 21/5/2020 11:54:18 +02:00CET

Coronavirus.- El PP proposa el Govern prescindir d'Acció Exterior i destinar fons a la crisi

El conseller d'Acció Exterior de la Generalitat, Bernat Solé, en una imatge d'arxiu.
CONSELLERIA DE ACCIÓN EXTERIOR DE LA GENERALITAT

BARCELONA, 21 maig (EUROPA PRESS) -

El diputat del PP en el Parlament Daniel Serrano ha proposat aquest dijous que el Govern prescindeixi de la Conselleria d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, per estalviar el cost que representa el departament i destinar els fons a combatre la crisi generada pel coronavirus.

El conseller de l'àrea, Bernat Solé, ha replicat que 2.500 catalans han estat atesos per poder tornar a Catalunya durant la pandèmia: "Li proposo un tracte. Li poso en contacte amb alguns d'aquests 2.500 que han pogut tornar i els pregunta la funció del departament. Si el seu discurs segueix igual, és que no té interès en el que necessiten els catalans, sinó que té un interès polític i del seu partit, i a això ens té acostumats".

Serrano ha demanat a Solé que "aprofiti aquesta relació tan franca i sincera entre els socis del Govern" per demanar al seu president, Quim Torra, prescindir del seu Conselleria, perquè creu que la transparència seria millor en qualsevol altre departament i que l'àrea de Relacions Institucions és innecessària, perquè les gestiona l'expresident del Govern Carles Puigdemont, ha dit.

Contador