Publicat 12/5/2020 12:57:46 +02:00CET

Coronavirus.- Mango ja ha obert 1.050 botigues en 72 països

Mànec
MANGO

Espanya i França sumen 234 establiments oberts i els 344 restants l'estaran abans de juny

BARCELONA, 12 maig (EUROPA PRESS) -

Mango ja compta amb un total de 1.050 botigues obertes en 72 països, i 50 mercats ja disposen de la totalitat dels seus establiments operatius, entre els quals destaquen Àustria, Bèlgica, Suïssa, Israel, Holanda, Polònia i Sud-àfrica.

La multinacional catalana de moda ha iniciat en els últims dies la reobertura a Espanya i França, on els seus locals romanien tancats des del 14 i el 15 de març, respectivament, ha informat en un comunicat aquest dimarts.

Aquests dos mercats, que són els més importants per a Mango per volum de facturació, sumen ja 234 botigues obertes, i la signatura preveu poder comptar amb les 344 restants abans del 2 de juny.

En concret, la multinacional té 69 botigues operatives a dia d'avui a Espanya, la qual cosa inclou punts de venda de menys de 400 metres quadrats que no es troben en centres comercials i situats en províncies que ja han entrat en fase 1, així com deu botigues que estan obertes amb cita prèvia.

700 OBERTURES MÉS AQUEST MES

Seguint amb els seus planeges de reobertura, Mango preveu reobrir 700 punts de venda addicionals abans de finalitzar maig, la qual cosa sumat als 1.050 que estan oberts actualment, representa aproximadament el 80% del total del parc de botigues de la marca.

Com a mesures de seguretat en aquest procés de reobertura, la companyia realitza una desinfecció contínua dels seus establiments, proporciona equips de protecció a clients i treballadors, controla l'aforament assegurant el distanciament entre persones, vaporitza les peces a alta temperatura per la seva higienización i obre els emprovadors només a petició dels clients i els neteja després de cada ús.

Malgrat el tancament dels seus establiments per la pandèmia, Mango ha mantingut obert i reforçat el seu canal online, que en 2019 va superar els 564 milions d'euros, representant el 24% de la facturació total.

Contador