Publicat 6/5/2020 10:14:15 +02:00CET

Coronavirus.- L'ANC comença un projecte de suport a autònoms, pimes i cooperatives catalanes

BARCELONA, 6 maig (EUROPA PRESS) -

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha engegat el projecte 'Prop de Casa' amb el qual vol recolzar i ajudar agrupacions d'autònoms, pimes i cooperatives catalanes davant "la caiguda econòmica" provocada pel coronavirus.

En un comunicat aquest dimecres, l'ANC ha explicat que la iniciativa compta amb la col·laboració de la patronal independentista 'Anem x Feina' i té l'objectiu de posar en contacte consumidors i autònoms, pimes i cooperatives, per afavorir el consum de proximitat i responsable ambientalment.

La web del projecte ja compta amb 90 iniciatives, i la voluntat de l'ANC és crear una gran plataforma de col·laboració, on els consumidors puguin conèixer i participar d'iniciatives per àrees geogràfiques concretes.

Es tracta de projecte "viu", al que es poden seguir afegint més agrupacions i col·lectius, que es poden inscriure a través d'un formulari o a través del correu propdecasa@assemblea.cat.

Amb 'Prop de Casa', l'ANC "torna a demostrar el seu compromís amb la ciutadania i amb el teixit econòmic, cultural i social", ha destacat l'organització, que ha assegurat que ha posat la seva estructura al servei de la societat civil.