Publicat 11/5/2020 11:07:33 +02:00CET

Coronavirus.- Indra dóna 1.370 tablets a Catalunya contra la bretxa digital educativa

Donació de tableta per part d'Indra per ajudar menors en situació de vulnerabilitat o risc social a realitzar les seves tasques educatives durant la crisi del Covid-19
INDRA

La companyia lamenta que el confinament "ha agreujat significativament" aquestes diferències

BARCELONA, 11 maig (EUROPA PRESS) -

Indra ha donat 1.370 tablets a Catalunya per a menors, amb la finalitat de combatre la bretxa digital educativa durant el confinament pel coronavirus, i la donació en tota Espanya suma 7.336 a 29 entitats.

L'objectiu és ajudar els alumnes en les seves tasques escolars arran del tancament actual dels centres educatius, segons un comunicat de la companyia global de tecnologia i consultoria.

Les 29 institucions i fundacions del tercer sector distribuiran simultàniament els equips en totes les autonomies a famílies en risc d'exclusió social, i l'operació es duu a terme també a través de Minsait (filial de Tecnologies de la Informació d'Indra), mentre que l'Associació Espanyola de Fundacions (AEF) coordina accions de les 29 entitats.

Aquestes tablets, al costat de fundes i motxilles, permetran a aquests menors accedir a programes d'educació a distància i mantenir-se en contacte amb els seus col·legis, tutors, docents i companys els propers mesos.

Indra ha destacat que la seva acció social està centrada, entre altres aspectes, a afavorir que la innovació i la tecnologia tinguin un impacte real i social, i a fomentar l'acostament de nens i joves a la tecnologia.

La companyia constata que el confinament "ha agreujat significativament les diferències" entre els menors, nens i joves que poden accedir a l'educació online i els que no, per falta de recursos.

Aquestes tablets se sumen a les 1.000 que Indra va donar a menors vulnerables a mitjan abril, amb el que "en conjunt aquesta donació massiva de tablets suposa la major realitzada durant la crisi del Covid-19" d'equipament tecnològic amb finalitats educatives i per corregir la bretxa digital educativa.

LES 29 ENTITATS

Les 29 entitats receptores són A la Par, Acción contra el Hambre, Adsis, Alentia, Aspanias Burgos, Balia por la infancia, Capacis, Cáritas, Cruz Blanca, Cruz de los Ángeles, Cruz Roja, Entre Culturas, Exit, Junior Achievement, Las Claras, Magdalena Moriche, Meridional, Miradas, Nova Feina, Once, Pablo Horstmann, Pere Tarrés, Rafa Nadal, Rais Hogar Sí, Santa María la Real, Save the Children, Theodora, Tomillo i Unicef.

Amb la donació, Creu Roja ja ha complert amb els objectius que s'havia fixat per al programa 'Promoció de l'Èxit Escolar'.

Contador

el més llegit

 1. 1

  Abascal utilitza una foto de l'atemptat d'ETA contra la caserna de Vic per dir que Iglesias és "un perill per a Espanya"

 2. 2

  Coronavirus.- Correus reobrirà el dimarts 5 oficines de la província de Barcelona a les tardes

 3. 3

  Coronavirus.- ICL Iberia Súria & Sallent cancel·la el seu ERTO i reprèn la plena activitat

 4. 4

  Motor.- Uns 200 treballadors de Nissan tallen uns minuts la Gran Via a L'Hospitalet (Barcelona)

 5. 5

  ERC negocia amb el Govern central sobre la sisena pròrroga de l'estat d'alarma