Publicat 7/8/2020 12:53:27 +02:00CET

Coronavirus.- La Fecasarm recorre al TSJC la pròrroga del tancament de discoteques

BARCELONA, 7 ago. (EUROPA PRESS) -

La Fecasarm ha presentat un recurs contenciós administratiu al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que demana suspendre la pròrroga del tancament de discoteques i sales de festa aprovada aquest divendres per la Generalitat, amb l'objectiu de contenir el contagi del coronavirus.

En el recurs, consultat per Europa Press, la patronal d'oci nocturn defensa anul·lar la pròrroga de tancament, per 15 dies més, per "els gravíssims danys i perjudicis" que el tancament està provocant en el sector.

També reclama que se suspengui el tancament dels locals a l'aire lliure, assenyalant que la pròpia Generalitat els avala com espais amb risc baix de contagi.

Remarca que, de no tramitar-se aquestes mesures cautelars urgents contra la resolució de la Generalitat, els perjudicis "seran ja irreparables" per a moltes sales d'oci de Catalunya, sobretot, per a les situades a les zones turístiques.

En un comunicat, la Fecasarm ha criticat que el Govern ha aprovat per cinquena vegada una decisió que afecta a l'oci nocturn "sense ni tan sols" escoltar al sector.

En aquest sentit, ha subratllat que ha proposat la Conselleria de Salut de la Generalitat fins a en quatre ocasions "dialogar abans d'aprovar la mesura" per cercar alternatives al tancament global, però no han rebut resposta.