Publicat 25/5/2020 11:06:52 +02:00CET

Coronavirus.- Els centres memorials de la Generalitat reobren després de més de dos mesos

El Museu Memorial de l'Exili, a La Jonquera (Girona)
CONSELLERIA DE JUSTICIA

BARCELONA, 25 maig (EUROPA PRESS) -

Els centres memorials de la Generalitat han reobert al públic després de més de dos mesos tancats per la pandèmia de coronavirus, ha explicat la Conselleria de Justícia en un comunicat aquest dilluns.

Són els cinc centres del Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre (Comebe), situats en diversos espais de la comarca Terra Alta (Tarragona); el Museu Memorial de l'Exili, a La Jonquera (Girona), i el Memorial Democràtic, a Barcelona.

Els espais obriran amb un terç de l'aforament permès, adaptaran els recorreguts per facilitar la distància de dos metres entre persones i per entrar haurà d'usar-se mascareta, guants i desinfectant de mans.

Els cinc centres del Comebe obriran tots els caps de setmana, "una nova iniciativa per afavorir el turisme interior i aconseguir l'augment significatiu del nombre de visitants".

El Museu Memorial de l'Exili obrirà a partir del divendres, amb horari de 10.00 a 18.00 hores de dimarts a dissabte, i els diumenges i festius de 10.00 a 14.00.

El Memorial Democràtic obrirà a partir del 2 de juny amb el seu horari habitual: de dimarts a dissabte laborables, de 10.00 a 18.00 hores; i diumenges i festius de 10.00 a 14.00.