Publicat 18/3/2020 11:16:49 +01:00CET

Coronavirus.- Continental garanteix que segueixen "en tot moment" les recomanacions sanitàries

RUBÍ (BARCELONA), 18 mar� (EUROPA PRESS) -

El fabricant de pneumàtics i components de vehicles Continental ha garantit que la companyia està seguint "en tot moment" les recomanacions sanitàries, marcades pel Govern i les autoritats.

Així s'ha manifestat en un comunicat, després que aquest dimarts la plantilla del centre de Rubí (Barcelona) s'hagi negat a treballar "pel risc" de contagiar-se pel coronavirus.

L'empresa ha assegurat que ha aplicat mesures de seguretat i quarentena més restrictives que les indicades, remarcant que la salut i la seguretat estan en primer lloc.

En aquest sentit, ha detallat que els treballadors disposen de guants i alcohol desinfectant; s'ha fixat el distanciament de seguretat addicional en les línies de producció i àrees comunes, evitant aglomeracions; s'ha intensificat la neteja en totes les àrees i el personal finalitza la seva jornada 30 minuts abans per "facilitar la neteja i desinfecció" de les seves àrees de treball per al següent torn.

Així mateix, ha indicat que s'han cancel·lat totes les reunions internes per fer-les de forma virtual, les formacions presencials i els viatges a països que són zona de risc.

La companyia ha precisat que, dels 750 empleats, "un total de 436 estan a les seves cases, 250 d'ells realitzant mobile work i 186 de l'àrea productiva s'han acollit mesures de flexibilització", alhora que s'ha prioritzat la conciliació familiar per a persones amb menors de 12 anys al seu càrrec i al personal que pertany al col·lectiu de risc per aquest virus.