Publicat 12/5/2020 18:02:34 +02:00CET

Coronavirus.- La consellera de Sanitat de l'Aragó presenta la seva dimissió

Coronavirus.- Aragó participarà en enquesta epidemiològica nacional sobre la COVID-19 amb unes 4.320 persones
GOBIERNO DE ARAGÓN

ZARAGOZA, 12 maig (EUROPA PRESS) -

La consellera de Sanitat del Govern de l'Aragó, Pilar Ventura, ha presentat aquesta tarda la seva dimissió, després de la polèmica provocada per unes manifestacions que va fer el passat 8 de maig durant una compareixença a la Comissió de Sanitat de les Corts d'Aragó.

Ventura va assegurar que, "en els inicis de la crisi, els professionals es van posar a fabricar o adaptar material per si mateixos, cosa que en principi fins i tot se'ls va permetre perquè es va veure que era un estímul i se sentien col·laborant davant la dificultat que tot el sistema sanitari tenia amb els equips de protecció".

Això ha provocat les protestes dels professionals sanitaris, els sindicats mèdics CESM Aragó i FASAMET, que han vingut demanant aquests dies la seva dimissió.

Ventura ha considerat que, després d'aquesta polèmica, ha de deixar el càrrec: "Em vaig equivocar; lamento que les meves paraules equivocades hagin ofès".

Per la seva banda, el president del Govern d'Aragó, Javier Lambán, ha destacat la tasca de Ventura, a la qual ha donat el seu suport, i ha dit que sent la decisió que ha pres la consellera.

Contador