Publicat 27/4/2020 12:59:52 +02:00CET

Coronavirus.- CaixaBank avança el pagament de la prestació per atur al 3 de maig

BARCELONA, 27 abr. (EUROPA PRESS) -

CaixaBank avançarà el pagament de la prestació per atur al 3 de maig, set dies abans de l'habitual, i per a això desenvoluparà un procés especial d'abonament durant el pont de el 1 i 2 de maig.

El banc presidit per Jordi Gual ja va implementar aquesta bestreta en la prestació per atur a l'abril, i en total van ser 635.000 els prestataris que van rebre el cobrament a través de CaixaBank, ha informat en un comunicat aquest dilluns.

La mesura té com a objectiu ajudar les persones sense treball a afrontar les despeses al principi de mes, però també reduir i escalonar l'afluència de clients a les oficines físiques.

Com en el mes anterior, l'avanç del pagament serà automàtic i els clients no hauran de realitzar cap tipus de tràmit per sol·licitar-ho, i podran disposar de la prestació per endavant aquells clients que ja la van rebre a l'abril, mentre que els nous perceptors la podran cobrar a mesura que les autoritats remetin la informació necessària per al pagament.

Aquesta mesura s'emmarca en la iniciativa #ContigoMásQueNunca, que també recull l'avançament del pagament de les pensions, la condonació de lloguers, l'ampliació de la moratòria hipotecària i els 25.000 milions en una línia de préstecs preconcedits per a pimes i autònoms.

CaixaBank també s'ha unit a les entitats integrades en la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvi (Ceca) para no cobrar comissions en els caixers automàtics mentre duri l'estat d'alarma per coronavirus, i ha implementat la pujada de 20 a 50 euros del topall per no haver d'introduir el PIN en els pagaments amb targeta, evitant tot contacte amb superfícies físiques gràcies a la tecnologia 'contactless'.

el més llegit

 1. 1

  Un operatiu policial als barris de Rocafonda, El Palau i Cerdanyola de Mataró finalitza amb 81 persones identificades

 2. 2

  Detingut un veí de Manlleu per un robatori amb força en un habitatge de les Masies de Voltregà

 3. 3

  Detecten un brot de covid-19 a una residència de salut mental de Sant Boi de Lluçanès

 4. 4

  AMPLIACIÓ:Concerts amb aforament de fins a 1.200 persones i reserva prèvia a les Festes de la Tardor de Lleida

 5. 5

  Detectat un brot de coronavirus amb 49 positius en una residència de gent gran de Bellpuig