Publicat 18/3/2020 14:52:45 +01:00CET

Coronavirus.- Budó defensa aprovar els Pressupostos i després modificar-los davant la pandèmia

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, en roda de premsa posterior al Consell Executiu en el Palau de la Generalitat, a Barcelona (Espanya), a 18 de febrer de 2020.
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 18 mar� (EUROPA PRESS) -

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha defensat aquest dimecres aprovar al més aviat possible els Pressupostos catalans de 2020 per disposar del màxim de recursos possibles davant el coronavirus, i ha apostat per fer després les modificacions necessàries per fer front a l'impacte econòmic que pugui suposar la pandèmia.

Ho ha aclarit en roda de premsa telemàtica amb el conseller d'Interior, Miquel Buch, i la de Salut, Alba Vergés, després d'una reunió per videoconferència i que el dimarts contemplés la possibilitat de replantejar els comptes, encara que no va concretar si abans o després d'aprovar-los, mentre que el vicepresident, Pere Aragonès, urgia a aprovar-los.

Budó ha subratllat que aprovar els Pressupostos suposarà que la Generalitat disposi de més de 3.000 milions d'euros: "A partir d'aquí, des del Govern ens comprometem a treballar per fer les modificacions pressupostàries necessàries per fer front a la crisi generada pel coronavirus".