Publicat 18/3/2020 13:18:03 +01:00CET

Coronavirus.- Borràs (JxCat) no va al Congrés "per coherència" i lamenta no poder intervenir

La portaveu de Junts Per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, en una imatge d'arxiu.
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

BARCELONA, 18 mar� (EUROPA PRESS) -

La portaveu de JxCat al Congrés no ha acudit aquest dimecres al ple "per coherència, per responsabilitat i seguint les indicacions de l'OMS" davant el coronavirus, i ha lamentat no haver pogut intervenir de forma telemàtica, com va sol·licitar.

"També correspon als responsables polítics predicar amb l'exemple: jo sí em quedo a casa", ha asseverat Borràs en diversos tuits recollits per Europa Press, en els quals ha explicat que JxCat ha seguit la compareixença del president del Govern, Pedro Sánchez, i la resta del ple.

Borràs ha sostingut que "no és coherent" defensar l'etiqueta de #QuédateEnCasa --perquè els ciutadans es quedin en les seves llars-- i veure el Congrés obert quan hi ha mecanismes telemàtics per treballar, segons la portaveu de JxCat.

"Fa una setmana que des del Govern reclamem, com aconsellen els experts sanitaris, el confinament total com a solució per evitar la propagació del virus", ha destacat la dirigent de JxCat.

Davant aquest ple sobre les mesures pel coronavirus, Borràs va consultar al Congrés la possibilitat d'intervenir de forma telemàtica, però li van respondre que aquesta opció no és viable, ja que no té cabuda en el Reglament de la Càmera.