Publicat 21/7/2020 14:25:44 +02:00CET

Corominas assegura que no va desatendre el TC i va defensar "l'autonomia parlamentària"

Judici al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) als exmembres de la Mesa del Parlament Anna Simó (ERC), Ramona Barrufet, Lluís Corominas i Lluís Guinó (JxSí), i l'exdiputada de la CUP Mireia Boya. Barcelona, 21 de juliol del 2020.
POOL

BARCELONA, 21 jul. (EUROPA PRESS) -

L'exmembre de la Mesa del Parlament de JxSí Lluís Corominas ha declarat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que va actuar defensant l'"autonomia parlamentària" i que no va desatendre les resolucions del Tribunal Constitucional sobre el procés sobiranista.

"La meva intenció sempre va ser fer complir el que estableix el Reglament del Parlament de Catalunya i que els grups i diputats poguessin exercir els seus drets en seu parlamentària", ha afegit, a més d'assegurar que la Mesa del Parlament no va estudiar el fons de les propostes que va tramitar.

Corominas, que tan sols ha contestat a les preguntes de la seva lletrada, Judit Gené, està acusat juntament amb els altres membres de l'anterior Mesa de la cambra Anna Simó (ERC), Ramona Barrufet i Lluís Guinó (JxSí), a més de l'exdiputada de la CUP Mireia Boya de presumpta desobediència.

Contador