Publicat 24/8/2019 10:50:05 +02:00CET

Corea del Nord llança dos projectils no identificats cap al mar del Japó

25 d'abril de 2019 - Vladivistok, Rússia: líder de l'estat de RPDC Kim Jong-un durant les negociacions. Les converses entre Rússia i Corea del Nord es van celebrar al territori de la Universitat Federal de l'Extrem Orient a l'illa Russky. (Dmitry Azarov /
Dmitry Azarov - Archivo

MADRID, 24 ago. (EUROPA PRESS) -

L'Exèrcit de Corea del Sud ha informat aquest dissabte que Corea del Nord ha llançat dos projectils no identificats cap al mar del Japó.

Es tracta del setè llançament d'aquest tipus per part de Corea del Nord en menys d'un mes. Els projectils han estat llançats des de l'est de la província de Hamgyong del Sud.

L'Estat Major Conjunt del Sud (JCS) ha indicat que "manté la seva preparació" mentre analitza la situació, sense oferir més detalls, segons ha recollit l'agència de notícies sud-coreana, Yonhap.

La Presidència de Corea del Sud, Cheong Wa Dae, ha convocat una sessió d'emergència del Consell de Seguretat Nacional del país després del llançament.

Per la seva banda, la guàrdia costanera del Japó ha confirmat que ha detectat aquest dissabte el llançament de míssils balístics des de Corea del Nord i ha advertit les embarcacions al mar del Japó que es mantinguin allunyats de qualsevol resta, segons ha recollit l'agència de notícies Reuters.