Publicat 16/4/2019 11:21:07 +02:00CET

La consultora Simon-Kucher s'uneix a Barcelona Tech City com a 'corporate partner'

La consultora Simon-Kucher s'uneix a Barcelona Tech City com 'corporate partner'
BARCELONA TECH CITY

BARCELONA, 16 abr. (EUROPA PRESS) -

L'associació d'empreses del sector digital i tecnolgic, Barcelona Tech City ha signat un acord de collaboració amb la consultora d'estratgia i mrqueting Simon-Kucher, segons ha informat l'associació a través d'un comunicat.

El conveni vol impulsar la collaboració entre tots dos organismes i aportar l'experincia i el coneixement en 'pricing' i monetització de la consultora Simon-Kucher, que es converteix així en 'corporate partner' de l'associació.

A més, l'acord permetr a la consultora l'accés a un important grup de companyies emprenedores de l'ecosistema tecnolgic i innovador de Barcelona amb l'objectiu d'ajudar a resoldre els reptes de creixement de diverses iniciatives digitals.

Barcelona Tech City és una associació privada que representa més de 800 empreses dels sectors digital i tecnolgic amb base a Barcelona i que el seu objectiu és consolidar la ciutat com a pol tecnolgic internacional.

Per la seva banda, Simon-Kucher és una companyia global de consultoria especialitzada en estratgia, mrqueting, 'pricing' i vendes, el seu 'managing partner' a Espanya, Eduard Bonet, considera que l'acord "ajudar la consultoria a convertir-se en un actor de referncia en l'ecosistema espanyol digital".