Publicat 17/1/2014 16:10:15 +01:00CET

Ros desitja que els diputats socialistes que van votar 'sí' no fundin un altre partit

El alcalde de Lleida, Àngel Ros (PSC)
EUROPA PRESS

Reclama al PSC més seny que arravatament després de la votació

LLEIDA, 17 gen. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de Lleida i ja exdiputat del PSC, Àngel Ros, ha afirmat aquest divendres que espera i desitja que els diputats socialistes Joan Ignasi Elena, Nuria Ventura i Marina Geli que van votar 'sí' al Parlament per demanar al Congrés el traspàs de la competència per poder convocar un referèndum d'autodeterminació no fundin un altre partit.

"Jo espero i desitjo que no hi hagi un partit alternatiu i que en el PSC siguem capaços de recuperar la pluralitat, la representativitat de l'esquerra catalanista del nostre país", ha afirmat l'alcalde davant dels mitjans.

Preguntat per si creu que Elena, Ventura i Geli seran expulsats, Ros ha reclamat que el PSC tingui més seny que arravatament i no els expulsi.

"El que fa falta una vegada que ha passat el dia 16 ha de ser de més seny que rauxa, de més reflexió, de més acostament que allunyament", ha afirmat a les Borges Blanques (Lleida) on ha assistit com a convidat a la inauguració de la fira de l'oli.

Després de preguntar-se sobre si havien actuat bé els diputats que van trencar la disciplina de vot, Ros ha considerat que trencar-la" és una situació molt dura per a tot el món que fa mal al partit i a les persones que la prenen".