Publicat 17/1/2014 11:59:32 +01:00CET

CDC acusa Navarro de "dilapidar" les bases fundacionals del PSC

Lluís Corominas y Josep Rull, CDC
EUROPA PRESS

BARCELONA, 17 gen. (EUROPA PRESS) -

El secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, ha acusat aquest divendres al líder del PSC, Pere Navarro, de "dilapidar" les bases fundacionals del partit amb la seva negativa a la consulta i per la seva actitud davant dels diputats díscols que van trencar la disciplina de vot.

"Això no és bo per al PSC perquè el deixa, en molts aspectes, en una situació testimonial, però tampoc ho és per al país", ha sostingut en una entrevista a Ràdio4 recollida per Europa Press.

Per a Rull, el 'no' de la direcció socialista a demanar al Congrés el traspàs de la competència per organitzar la consulta l'alinea amb el PP i C's, el que considera una "mala notícia" perquè, segons la seva opinió, la majoria d'electors socialistes es trobarien més còmodes al costat de CiU, ERC i ICV-EUiA.

Respecte als tres diputats díscols que van donar suport a la iniciativa al Parlament, Rull ha assegurat que són persones que entenen que dins de Catalunya hi ha espais per poder desplegar la idea de la socialdemocràcia catalanista: "CDC representa també aquest espai, per tant el nostre màxim respecte per aquest moviment de persones".

També ha acusat Navarro de fiar tot el futur del PSC "a la sort del PSOE", el que veu negatiu per al partit i per a Catalunya.