Publicat 27/1/2014 13:33:57 +01:00CET

Camacho demana a Mas que paralitzi el procés per portar a la il·legalitat i la frustració

Alicia Sánchez-Camacho, PP
EUROPA PRESS

BARCELONA, 27 gen. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha demanat aquest dilluns al president de la Generalitat, Artur Mas, que paralitzi el procés sobiranista perquè "portarà els catalans a la il·legalitat i als independentistes a una frustració".

En roda de premsa, Camacho ha indicat que Mas "encalla el vaixell de Catalunya després de portar-lo a la deriva", i ha opinat que després que el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, hagi dit que no permetrà la consulta, ha de canviar el rumb i tornar a la moderació per resoldre els problemes diaris dels catalans.

"Catalunya no pot seguir encallada en un procés estèril que no donarà cap fruit perquè no es dialoga sobre il·legalitats", ha sentenciat Camacho, que ha demanat al sector moderat de CiU que recapaciti i convenci Mas per liquidar el procés.

Segons Camacho, Mas planteja al Govern espanyol un "diàleg enverinat" i estèril perquè Catalunya no pot decidir sobre el futur del conjunt dels espanyols i ha lamentat que en realitat no vol dialogar sinó imposar.

Ha considerat que la convenció del PP ha posat CiU "excessivament nerviosa" perquè el president del Govern central ha dit la veritat als catalans sobre el que significaria la independència: l'exclusió i l'aïllament d'Europa i l'empobriment de la societat.

"Els recomano que es tranquil·litzin, que els catalans tenen dret a escoltar la veritat del president del Govern" espanyol, ha afegit.