Publicat 6/9/2019 18:45:40 +02:00CET

El Consell per la República critica la "repressió" a Hong Kong i demana una solució dialogada

September 01, 2019 - Hong Kong SAR, P.R. China: Protestors attempted to shut down Hong Kong's international airport but failed to bring it to halt. As they retreated they vandalized an MTR station and blocked roads causing severe traffic to and from the a
Todd Darling

BARCELONA, 6 set. (EUROPA PRESS) -

El Consell per la República ha criticat aquest divendres la "repressió i les violacions de drets humans" que s'estan produint a Hong Kong per part de l'Estat xinès, i ha demanat solucionar aquest conflicte de manera dialogada i pacífica.

En un comunicat, l'organització ha sostingut que la situació a Hong Kong "no pot deixar indiferent cap persona que defensi la democràcia i els drets humans", i ha destacat que el conflicte té el seu origen en la defensa popular de la sobirania i el dret a la diferència.

"Tothom té dret a manifestar-se i a reivindicar les causes que consideri justes, incloent el dret a l'autodeterminació, de manera democràtica. La resposta de les autoritats ha de respectar aquestes llibertats i l'exercici pacífic dels drets humans, promovent una solució dialogada als conflictes polítics", ha expressat.

el més llegit

 1. 1

  L'Ajuntament de Lleida demana suspendre els cobraments de lloguer temporalment

 2. 2

  Les botigues Ikea a Barcelona donen llits i material per a persones vulnerables

 3. 3

  Llancen un joc de preguntes sobre el Covid-19

 4. 4

  L'Hospitalet (Barcelona) obre una línia 900 gratuïta per a empreses i autònoms

 5. 5

  Coronavirus.- Badalona (Barcelona) ofereix 200 places d'estacionament gratuït a sanitaris