Publicat 11/3/2019 13:29:14 +01:00CET

El I congrés de retail Rbewc comptarà amb 75 empreses emergents d'arreu del món

Fira.- El congrés de retail Rbewc comptar amb 75 empreses emergents de tot el
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 11 mar� (EUROPA PRESS) -

El I congrés de comer al detall Retail and Brand Experience World Congress comptar amb la participació de 75 empreses expositores d'arreu del món, de les quals 24 optaran als premis a les millors 'start-ups' del certamen, que se celebrar del 27 al 29 de maig al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, a l'Hospitalet de Llobregat.

En un comunicat aquest dimarts, Fira ha informat que les empreses de nova creació i amb vocació innovadora del sector del comer al detall "seran unes de les protagonistes" de la primera edició d'aquest congrés.

L'esdeveniment abordar els principals reptes de la revolució digital que est vivint el sector a través de ponncies, en qu participaran representants d'empreses líders mundials, i el congrés es complementar amb una zona expositiva i un espai amb una selecció de les 'start-ups' internacionals més innovadores.

El 80% de les empreses d'aquest espai, 'Startup Village', són d'mbit internacional, i aporten solucions en mbits de la tecnologia aplicada al comer, mrqueting digital, anlisi d'operacions, sistemes de planificació de recursos i cadena de subministrament, aplicacions e-commerce, investigació i consultaria, serveis d'IT i big data.

El responsable de l''Startup Village' i director general de Liquid, Aleix Valls, ha explicat que l'objectiu d'aquest espai és que sigui un punt de trobada i de dileg "entre les principals solucions innovadores que, en un moment d'eclosió digital com l'actual, revolucionaran la manera de comprar i relacionar-se amb el sector retail".

El director de Negoci Propi de Fira de Barcelona, Salva Tasqué, ha assegurat que la Fira lidera "l'organització d'esdeveniments que impulsen la innovació" i aposten per donar visibilitat a les 'start-ups' més innovadores, per convertir-se en una plataforma que acosti la tecnologia més disruptiva al petit i gran comer.