Publicat 18/7/2019 17:49:03 +02:00CET

El congrés de manufactura avançada d'Industry debatrà sobre digitalització

El congrés, principal novetat de la quarta edició d'Industry, ha donat a conèixer els seus primers ponents
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 18 jul. (EUROPA PRESS) -

La primera edició del congrés sobre manufactura avançada del saló Industry From Needs to Solutions, Max, debatrà sobre digitalització industrial i transformació digital el 30 i el 31 d'octubre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

Max abordarà els reptes i oportunitats en matèria de sostenibilitat ambiental de la logística i el transport en un moment d'eclosió del comerç en línia, ha informat la Fira de Barcelona aquest dijous en un comunicat.

Entre els experts que hi participaran destaca el vicedegà i professor de l'escola de negocis Golbis de Tòquio i especialista en transformació digital de negocis mitjançant intel·ligència artificial, internet de les coses i robòtica, Jorge Calvo.

S'encarregarà d'obrir el congrés amb la seva ponència 'Bienvenidos a la IV Revolución Industrial y a la Industria 4.0', en la qual abordarà el canvi exponencial que suposa el pas de la intel·ligència humana a l'artificial.

Una altra de les conferències posarà el focus en el sector del comerç electrònic amb el director de Producte B2C de DHL, Daniel Pastrana, que conduirà una xerrada sobre la transformació digital de l'última milla en l'era de l'auge del comerç electrònic.

També es donaran a conèixer casos d'èxit en la transformació digital d'indústries com la mineria, amb el testimoniatge de persones com el responsable de Sistemes de Tecnologies de la Informació de Codelco-Xile, Marco Antonio Orellana, que exposarà els èxits assolits gràcies a la incorporació de noves tecnologies en els processos productius de la indústria d'extracció de minerals.

La gestió del talent també serà una qüestió destacada del congrés, des de la visió pragmàtica de conferenciants com la directora general de Frit Ravich, Judith Viader; la directora de Transformació Digital de Damm, Laura Gil; el responsable de capital risc de Comsa, Albert Ventura; la directora de persones, comunicació i IT d'Uriach, Belén Badia, i el director general de Siemens a Catalunya, Aragó i les Balears, José Ramón Castro.

El programa del congrés girarà entorn de quatre temàtiques: eficiència, producte, negoci i talent on s'abordaran qüestions com l'eficiència en la indústria connectada; els productes intel·ligents; els nous models de negoci basats en les dades, i l'adaptació dels treballadors a la transformació digital.

Industry compta amb el suport del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) com a principal soci i la col·laboració de Leitat, Tecnalia i IAM3DHUB com a socis estratègics.

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- Una escola dels Franqueses (Barcelona) és nega a obrir quan passi a fase 2

 2. 2

  Successos.- Repunten fins a 37 les actuacions per ocupacions a Mataró (Barcelona) al maig

 3. 3

  Coronavirus.- ICL Iberia Súria & Sallent cancel·la el seu ERTO i reprèn la plena activitat

 4. 4

  Espanya podrà accedir a 140.000 milions del fons europeu de recuperació, 77.000 milions en transferències

 5. 5

  Coronavirus.- Reus (Tarragona) no obrirà les escoles bressol municipals fins el proper curs