Publicat 18/3/2020 12:31:23 +01:00CET

Condis obrirà una hora abans per atendre només a persones majors pel coronavirus

Condis
CONDIS - Archivo

BARCELONA, 18 mar� (EUROPA PRESS) -

La cadena de supermercats catalana Condis obrirà una hora abans, a les 9.00 hores, a partir d'aquest divendres per atendre exclusivament a les persones de més de 65 anys, ha informat en un comunicat aquest dimecres.

Amb aquesta mesura, la companyia vol minimitzar el risc que suposa contreure el Covid-19 per a les persones grans, un dels col·lectius més vulnerables davant aquesta malaltia, evitant que hagin de fer cues i s'exposin més del necessari.

Inicialment seran tots els supermercats propis de Catalunya, Madrid i la Zona Centre els que oferiran aquest servei exclusiu per a persones de més de 65 anys, però es busca que molts dels establiments en règim de franquícia se sumin a la iniciativa per poder donar la màxima cobertura geogràfica.

Així, a partir de les 10.00 hores podran accedir als supermercats la resta de clients amb normalitat, seguint les mesures específiques que la companyia ha engegat per garantir la seguretat i la salut de clients i treballadors mentre duri l'epidèmia.

El director de Màrqueting i Comunicació de Condis, Xavier Pérez, ha indicat que l'objectiu d'aquesta mesura és "beneficiar al màxim de persones", per la qual cosa s'ampliarà progressivament el número de supermercats que ofereixen aquest servei.