Publicat 26/11/2019 17:20:36 +01:00CET

Condemnat a 20 anys un tècnic de fibra òptica per l'assassinat d'una funcionària a Lleida

L'instal·lador de fibra òptica acusat de matar una client a Lleida, aquest dilluns en el judici
EUROPA PRESS - Archivo

LLEIDA, 26 nov. (EUROPA PRESS) -

L'Audiència Provincial de Lleida ha condemnat a 20 anys de presó un tècnic de fibra òptica de Lleida per l'assassinat d'una client, una funcionària d'Educació de 61 anys, al seu pis del carrer Acadèmia de Lleida el febrer del 2017.

L'home també ha estat condemnat a cinc anys de llibertat vigilada, a pagar els costos del judici i a indemnitzar els familiars amb 80.000 euros, ha informat a Europa Press l'advocada de la funcionària, Marta Duró.

El tècnic de fibra òptica va ser jutjat a l'Audiència Provincial de Lleida a principis d'octubre per un jurat popular que va considerar que era autor d'un delicte d'assassinat.

Durant el judici el condemnat va relatar que no va entrar a la casa el dia de la mort, perquè ella no el va obrir i que, quan esperava al replà, va escoltar un fort cop.

El cap de la investigació dels Mossos d'Esquadra, per la seva banda, va assegurar que es va trobar ADN de l'home a la roba de la víctima, va mostrar fotos de la dona amb ferides al coll i va assenyalar que en unes taques dels pantalons s'hi va trobar "material genètic atribuïble a l'acusat".