Actualitzat 30/9/2019 13:42:45 +00:00 CET

Condemnada a presó permanent revisable Ana Julia Quezada per l'assassinat de Gabriel Cruz

- RAFAEL GONZÁLEZ-EUROPA PRESS

ALMERIA, 30 Set. (EUROPA PRESS) -

L'Audiència d'Almeria ha condemnat Ana Julia Quezada a la pena de presó permanent revisable per assassinar amb traïdoria el nen de vuit anys Gabriel Cruz el febrer del 2018 a la finca familiar de Rodalquilar, a Níjar (Almeria), tal com va declarar provat el jurat popular.

En la sentència, que estat notificada aquest dilluns a les parts, se la considera autora d'un delicte d'assassinat amb la circumstància agreujant de parentiu.

També ha estat condemnada per dos delictes de lesions psíquiques contra els pares del menor: a tres anys de presó en la persona del pare, Ángel Cruz, per la concurrència de l'agreujant de parentiu, i a dos anys i nou mesos de presó en la persona de la mare, Patricia Ramírez.

Per dos delictes contra la integritat moral, la magistrada Alejandra Dodero imposa a Quezada un any i sis mesos de presó en la persona del pare, en concórrer l'agreujant de parentiu, i a un any en la persona de la mare.

En concepte de responsabilitat civil, la sentència l'obliga a abonar per danys morals als pares del menor la quantitat de 250.000 euros a cadascun d'ells. Tampoc no podrà apropar-s'hi a menys de 500 metres durant un període de 30 anys. També haurà d'abonar les despeses ocasionades a l'Estat en les tasques de recerca del menor, que ascendeixen a 200.203 euros.

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- Reparteixen més de 90.000 mascaretes entre empreses de polígons industrials de Terrassa

 2. 2

  Un detingut per disparar a dos homes a Cambrils

 3. 3

  Dos detinguts per robar en un local d'oci nocturn a Manresa

 4. 4

  Collboni qualifica d'"autèntica incompetència política" la gestió del Govern al Segrià (Lleida)

 5. 5

  La Generalitat activa cribatges a empreses frutícoles del Segrià (Lleida) pel coronavirus