Publicat 20/4/2020 17:28:24 +02:00CET

Comencen les obres del Moll Balears per a la nova terminal de creuers del Port de Tarragona

Moll de Balears del Port de Tarragona
PUERTO DE TARRAGONA

   TARRAGONA, 20 abr. (EUROPA PRESS) -

   L'acta d'inici d'obra i replantejament del projecte del nou Moll de Balears del Port de Tarragona, un equipament multifuncional que l'enclavament destinarà a acollir la futura terminal de creuers, es va signar la setmana passada, la qual cosa es tradueix en el tret de sortida dels treballs.

   Les empreses encarregades de les obres són FCC Construccions i Comsa, i els treballs compten amb un pressupost superior als 27 milions d'euros i s'executaran en un termini de 14 mesos, de manera que la seva finalització es produirà a mitjans de 2021, ha informat el Port en un comunicat aquest dilluns.

   El nou Moll de Balears tindrà una superfície de quatre hectàrees i 700 metres d'atracada i permetrà doblar el nombre de creuers que podran atracar simultàniament, a més de poder acollir embarcacions de major dimensió.

   Mentre aquesta infraestructura no entri en funcionament, el projecte de creuers del Port de Tarragona viurà una transició, ja que l'arribada d'embarcacions, una vegada finalitzin les mesures preventives per l'estat d'alarma per coronavirus, conviurà amb les obres.

   El Port de Tarragona ha incorporat mesures ambientals pròpies en aquests treballs per reduir l'afectació de les obres sobre el mitjà natural i ha dissenyat el Pla de Vigilància Ambiental.

el més llegit

 1. 1

  Un operatiu policial als barris de Rocafonda, El Palau i Cerdanyola de Mataró finalitza amb 81 persones identificades

 2. 2

  Detingut un veí de Manlleu per un robatori amb força en un habitatge de les Masies de Voltregà

 3. 3

  Detecten un brot de covid-19 a una residència de salut mental de Sant Boi de Lluçanès

 4. 4

  AMPLIACIÓ:Concerts amb aforament de fins a 1.200 persones i reserva prèvia a les Festes de la Tardor de Lleida

 5. 5

  Detectat un brot de coronavirus amb 49 positius en una residència de gent gran de Bellpuig