Comandaments dels Mossos agraeixen el suport de Buch i critiquen l'"oportunisme" d'alguns representants polítics

Publicat 31/10/2019 17:19:24CET
El conseller Miquel Buch amb el secretari d'Interior, Brauli Duart; el director general dels Mossos, Pere Ferrer; el cap de gabinet d'interior, Pep Montané; el comissari en cap del cos, Eduard Sallent; el comissari David Boneta i comandaments dels Mossos.
EUROPA PRESS

BARCELONA, 31 oct. (EUROPA PRESS) -

L'associació de comandaments dels Mossos d'Esquadra Copcat ha agraït aquest dijous al conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch, el suport que ha donat a les actuacions del cos i ha criticat "l'oportunisme i la irresponsabilitat que han demostrat alguns representants polítics".

En una carta al conseller, Copcat ha qualificat d'incondicional el suport del conseller, i han agraït que ho faci tot i les "dificultats que li han plantejat diferents representants institucionals i polítics, fins i tot el seu propi partit".

També han criticat l'"atac constant dels mitjans de comunicació" durant els aldarulls en les protestes després de la publicació de la sentència de l'1-O.

Copcat ha afirmat que tenen "constància del seu repetit suport a les actuacions policials" i han expressat a Buch el seu agraïment per reconèixer la professionalitat dels Mossos d'Esquadra.

A més, l'han animat a "depurar les responsabilitats que correspongui" en les actuacions policials que estiguin fora dels protocols i la legalitat per mantenir el prestigi de la policia catalana.