Publicat 13/4/2019 13:42:33 +02:00CET

Collboni (PSC) demana reforçar les oficines d'habitatge de Barcelona i no centralitzar-les

Collboni (PSC) demana reforar les oficines d'habitatge de Barcelona i no centralitzar-les
PSC BARCELONA

BARCELONA, 13 abr. (EUROPA PRESS) -

El candidat a l'Alcaldia de Barcelona pel PSC, Jaume Collboni, ha anunciat aquest dissabte que proposar al consistori que doti les oficines d'habitatge de més recursos i demanar que no se centralitzi el servei.

En un comunicat, ha afirmat sobre les oficines de vivenda que "no només no s'han de tancar sinó que s'han de reforar amb més personal, més seguretat i obrint oficines que estan pendents de fer-ho, com és el cas a Ciutat Meridiana".

Collboni també ha assenyalat que no cal centralitzar les oficines als districtes: "La proximitat i l'atenció personalitzada són clau en termes d'habitatge, especialment en casos com les ajudes i les rehabilitacions".

En relació a les protestes dels treballadors del metro per la presncia d'amiant, Collboni ha criticat que "fa més de dos anys" que els sindicats denuncien la situació i el consistori no ha donat resposta.

Ha anunciat que aquest dilluns demanar al consistori tres accions relacionades amb les demandes dels treballadors: un cens d'on hi ha amiant en el metro, un calendari de retirada i el suport i atenció als treballadors afectats.