Collboni destaca l'atracció de talent i xarxes del VI Barcelona International Community Day

Publicat 26/10/2019 16:53:29CET
Jaume Collboni i Laia Bonet visiten el Barcelona International Community Day (BICB)
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 26 oct. (EUROPA PRESS) -

El primer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha visitat aquest dissabte la sisena edició del Barcelona International Community Day (BICD), del qual n'ha destacat "la seva importància des del punt de vista de l'atracció de talent, de la creació de xarxes de relació" i per als serveis i empreses.

En un comunicat, el consistori ha dit que Collboni també ha celebrat l'èxit d'assistència a l'esdeveniment i ha demanat consolidar-lo "per visibilizar les moltes cares que té la ciutat" des del punt de vista cultural, de procedències, de llengües i d'interessos.

La tercera tinent d'alcalde, Laia Bonet, també ha acudit a la jornada, que porta per títol 'Feel the embrace of Barcelona' i compta amb 84 expositors i 57 activitats programades, entre elles una ponència del cònsol britànic, Lloyd Milen, sobre l'impacte del Brexit.

Les activitats estan enfocades a les experiències i objectius dels nouvinguts, com trobar treball, conèixer persones noves, aprendre les llengües oficials, aconseguir oportunitats de negoci i trobar escoles.

L'Ajuntament ha ressaltat que, segons el padró municipal de l'1 de gener de 2019, gairebé la meitat dels residents a Barcelona van néixer fora, i un de cada cinc té nacionalitat estrangera, cosa que fa que la capital catalana sigui "una ciutat més diversa i internacional".