Publicat 28/11/2019 20:32:49 +01:00CET

Collboni celebra l'acord d'ampliació de Fira com a impuls de l'economia metropolitana

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, durant la seva intervenció en l'acte d'entrega de les Medalles d'Honor de la ciutat de Barcelona, a Barcelona a 26 de novembre de 2019.
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 28 nov. (EUROPA PRESS) -

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha celebrat aquest dijous l'aprovació del projecte financer per ampliar el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona i el de renovació del de Montjuïc, ja que creu que és "l'aposta de totes les administracions per impulsar l'economia de la Barcelona metropolitana".

En un comunicat, ha reivindicat el compromís del consistori amb Fira "com a principal element de promoció econòmica", i ha explicat que ara començaran el procés per definir els nous usos d'aquests recintes.

Collboni ha destacat que amb aquest acord "comença a caminar l'ampliació de Fira Gran Via perquè, entre d'altres, aculli el Mobile World Congress (MWC) del futur".

També ha sostingut que caldrà treballar perquè en la reforma del recinte de Montjuïc puguin entrar "noves activitats econòmiques aprofitant l'oportunitat de construir una Fira més integrada a la ciutat, amb més habitatge i millor connectada i integrada amb els barris de l'entorn".

Aquesta ampliació té un cost estimat de 333,15 milions d'euros i es preveu que les obres acabin en 2024 en el recinte de Gran Via a L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i en 2029 en el de Montjuïc a la plaça Espanya de Barcelona.