Colau rep Sánchez a l'Ajuntament on signaran acords sobre inversions a la ciutat

Publicat 7/2/2020 10:26:43CET
El president del Govern central, Pedro Sánchez, el 6 de febrer
Marc Brugat - Europa Press

BARCELONA, (EUROPA PRESS)

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha rebut aquest divendres a les 9.25 hores el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, a l'Ajuntament de Barcelona, on mantindran una reunió i signaran dos acords de col·laboració entre el consistori i l'executiu central que recullen inversions per a la ciutat.

Un dels acords busca recuperar la capitalitat cultural a Barcelona que en els darrers anys s'havia vist minvada i que ara totes dues administracions volen recuperar a través de la inversió estatal, i l'altre acorda crear una comissió interadministrativa.

L'alcaldessa ha rebut Sánchez al pati de l'Ajuntament, s'han saludat, han pujat per l'escala d'honor, han fet una encaixada de mans davant dels periodistes i s'han tancat al despatx institucional de l'Ajuntament on estan reunits.

Fonts coneixedores han explicat a Europa Press que, en aquesta reunió, l'alcaldessa li ha transmès la necessitat d'implementar mesures sobre habitatge, com ara la regulació dels lloguers que van acordar el PSOE i Unides Podem.

A més a més, Colau li ha entregat dos llibres: 'Barcelones' de Manuel Vázquez Montalbán i 'Innovació en habitatge assequible 2015-2018', que ha editat el mateix Ajuntament.

Contador