Publicat 5/5/2019 13:41:17 +02:00CET

Colau reivindica la seva obra de govern i presenta el lema de campanya: 'Guanyem el futur'

26M.- Colau Reivindica La seva Obra De Govern I Presenta La Nova Campanya: "Guanyem El Futur"
EUROPA PRESS

BARCELONA, 5 maig (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de Barcelona i candidata de BComú a la reelecció, Ada Colau, ha reivindicat aquest diumenge la seva obra de govern durant la presentació del lema de campanya per a les eleccions municipals: 'Guanyem el futur'.

Colau ha repassat les polítiques del seu mandat, que ha recordat així: "Hem governat en minoria en un dels períodes històrics més difícils des de la recuperació de la democràcia fa 40 anys".

"Hem tocat privilegis, cal dir a les elits que Barcelona ja no és el pati de darrere de la casa seva", ha dit l'alcaldessa, que ha afirmat que és just perquè veuen amenaçats els seus privilegis pel que hi ha qui vol evitar la seva reelecció.

S'ha referit a les polítiques de transparència contra la corrupció, a la inversió en serveis socials i a l'augment d'oferta pública amb nous llocs de treball en serveis públics, serveis socials i Guàrdia Urbana.

També ha destacat les seves polítiques en matèria d'habitatge, ha assegurat que Barcelona "ha estat la primera ciutat de l'Estat que ha corresponsabilitzat els privats" i ha ressaltat que ara qualsevol promoció privada d'habitatge ha de destinar com a mínim un de cada tres habitatges a habitatge assequible.

Altres mesures que ha reivindicat han estat el sistema de dentista municipal i la regulació del turisme, i ha destacat que en el seu mandat s'han tancat "gairebé 5.000 pisos turístics il·legals perquè tornin a complir la seva funció social i siguin destinats a habitatge".

RECORDA 2015

L'alcaldessa ha recordat la seva elecció el 2015, i ha assegurat que "molta gent no es creia que una candidatura popular, de gent comuna, pogués guanyar les eleccions".

Ha dit que ha estat un honor, un privilegi i una responsabilitat ser la primera alcaldessa de Barcelona i fer-ho "sense el poder mediàtic, sense el poder judicial, sense el poder econòmic, només amb la força de la gent".